Mate for Cars B.V.

Mate for Cars B.V. is een jong bedrijf en gevestigd in Ridderkerk op Industrieterrein Donkersloot Noord. Wij zijn toeleverancier voor de autoshop en automaterialen grossier op het gebied van auto gebonden producten. Het uitgangspunt voor het bepalen van ons assortiment is u de mogelijkheid te kunnen bieden van One-Stop-Shopping.

Sneeuwkettingadviseur.nl

De sneeuwkettingadviseur is een initiatief van Mate for Cars B.V. Ons uitgangspunt voor deze adviseur is om de consument door middel van deze adviseur een duidelijk advies af te geven voor hun benodigde sneeuwketting. Om duidelijk overzicht te creŽren hebben wij gekozen voor een fabrikant in onze sneeuwkettingenlijn. De maggi sneeuwketting worden met grote zorg en aandacht uit sterke metalen vervaardigd. Hierdoor kunnen wij een zeer betrouwbare sneeuwketting aanbieden.

Wij bieden de consument onze sneeuwkettingenlijn aan via een dealernetwerk van autoshop's en automaterialen grossiers. Door te zorgen voor een landelijke dekking van dit dealernetwerk kunnen wij de consument in Nederland altijd naar de juiste dealer door verwijzen.

Kees Stok.