Traditionele Ketting.

Uw sneeuwketting voor alle compacte en middenklasse auto's.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ketting voor en redelijke prijs kies dan voor traditionele sneeuwketting. Onze sneeuwkettingen uit de lijn van Maggi zijn betrouwbaar en praktisch.

Power 8.

Zelfspannend door de "NO-STOPPER".

Dit unieke systeem ontwikkeld door Maggi zorgt ervoor dat de ketting constant op de juiste spanning is zodat er continue volledig grip op de banden is. Het sleutelcomponent van deze 'no stopper' is de zelf corrigerende flexibele kabel. Deze verzekert de juiste spanning van de ketting op elk moment. Naspannen is niet nodig. Patent nummer: EPI 174 292 A3

Eenvoudige montage door "ICESPLIT".

De gepatenteerde 'Ice Split' sluiting aan de binnenkant van het wiel zorgt voor een snelle montage. Het monteren van de ketting gebeurt door dit systeem in een handomdraai!

Dubbele grip met "ROTOFIX".

Power 8 is uitgevoerd met Maggi's gepatenteerde ontwikkeling 'Rotofix'. Deze zorgt voor uitermate goede tractie en gelijkmatige slijtage van de ketting waardoor deze langer meegaat.

Schakel.

Ketting met schakel van 3mm. De heavy duty kerngeharde schakels zijn gegalvaniseerd.

Ontwerp van de ketting.

De ketting heeft een ruitvormig ontwerp, ook wel kruisketting genoemd.

Flexibele kabel.

Flexibele kabel van 8mm (inwendig 3.5mm metaal) met buitenkant van duidelijk zichtbaar gekleurd polyethyleen.

Kernpunten.

IceBlok.

Vijfhoekige schakel.

De ICEBLOK is uitgevoerd met een unieke vijfhoekige schakel ontworpen door Maggi. Hierdoor wordt het contactoppervlakte van de ketting met de grond vergroot waardoor betere grip ontstaat. Het vergrootte contactoppervlak geeft een evenwichtigere slijtage van de ketting waardoor de levensduur wordt verlengd. Patent nummer: 02425006.0

Ruimtebesparende technologie.

ICEBLOK is aanzienlijk kleiner dan andere traditionele sneeuwkettingen. De kabel die achter het wiel wordt gemonteerd is slechts 8mm dik en de unieke vorm van de schakels zorgt ervoor dat de ketting zeer compact is. De ketting wordt geleverd in een compacte kunststof koffer die weinig ruimte in beslag neemt in de kofferbak van de auto.

Uitstekende grip in compacte vorm.

ICEBLOK is speciaal ontworpen om zoveel mogelijk grip te geven met kettingen in de meest compacte vorm. De tractie wordt als het ware vermenigvuldigd door optimalisatie van de vorm van de schakels van de ketting. Het ontwerp van de ketting is uniek: 45 verbindingsomwenteling van de schakels, een oneven aantal verbindingen in elke sectie van de ketting en de vijfhoekige vorm van de schakel. Dit heeft tot een groter contactoppervlak en een hogere tractie geresulteerd.

Schakel.

Ketting met vijfhoekige schakel van 3.3mm. De heavy duty kern geharde schakels zijn gegalvaniseerd en gefabriceerd uit staal.

Ontwerp van de ketting.

De ketting heeft een ruitvormig ontwerp, ook wel kruisketting genoemd.

Flexibele kabel.

Flexibele kabel van 8mm (inwendig 3.5mm metaal) met buitenkant van duidelijk zichtbaar gekleurd polyethyleen.

Kernpunten.

Rapid Matic V5.

De Rapid Matic V5 is Maggi's technologie speciaal ontwikkeld voor 4x4s, SUVs en lichte bedrijfswagens , tegen een vriendelijke prijs! Zeer robuuste ketting met 16mm schakels en zeer prettige rijeigenschappen.

Heavy duty ketting.

Deze ketting is in zijn geheel ontworpen en gefabriceerd rekening houdend met de hoge tractie en het hoge gewicht van de huidige 4x4's en SUV's. De heavy duty kerngeharde schakels zijn gegalvaniseerd.

Extreem sterk spansysteem.

Het unieke zelfborgend ratelsysteem garandeert optimaal contact tussen de ketting en het wegoppervlak, is extra groot uitgevoerd, extreem sterk en zorgt voor een goede eenheid met de band.

Quick action sluitingsysteem.

Zowel de sluiting aan de binnenkant van het wiel als die aan de buitenkant van het wiel zorgen door het ontwerp voor snelle en eenvoudige (de)montage.

Schakel.

Ketting met schakel van 4,5mm. De heavy duty kerngeharde schakels zijn gegalvaniseerd en gefabriceerd uit staal.

Ontwerp van de ketting.

De ketting heeft een ruitvormig ontwerp, ook wel kruisketting genoemd.

Flexibele kabel.

Flexibele kabel van 12mm (inwendig 6mm metaal) met buitenkant van duidelijk zichtbaar gekleurd polyethyleen.

Kernpunten.

Prijzen.

IceBlock vanaf:€ 44,95 Incl. BTW
Power 8 vanaf:€ 79,- Incl. BTW
Rapid Matic V5 vanaf:€ 109,- Incl. BTW


Bovengenoemde prijzen zijn advies verkoop prijzen. Druk en zetfouten voorbehouden.